Neden Hayalinizdeki Kızı İlk Buluşmada Etkilemeniz Gerekiyor?

skype

İzlenim, sahip olmanız gereken ilk ve son kelimedir. Bir kızı ilk buluşmada etkilemek gerçekten zorlu bir iştir. Pek çok kişinin bu konuda birçok fikri var. Ama unutmayın, bu şeyleri ne kadar çok bilirseniz, kızın önünde o kadar çok yer edinirsiniz. İlk buluşma sonsuza dek sürecek sohbet, muhabbet buluşma gibi olmalı. Ancak bunun için bazı şeyleri korumanız gerekir. Bu yazımızda size ilk buluşma için bazı ipuçları vereceğiz. Bu sizin zamanınız, o yüzden deneyin. Üstelik orada ne yapacağınıza dair bir fikriniz yoksa ilk buluşma oldukça stresli ve zor olabilir. Bu nedenle, mükemmel randevuyu yakalamak için kesin ve nihai ipuçlarını ve püf noktalarını bilmeniz gerekir.

Buluşmak İçin Doğru Yeri Seçin
Kızınızı ilk kez bir randevuya çıkarmak romantik bir şey olmalı. Ona duyduğun romantizmi hissetmeli. Onu bir restorana ya da kulübe götürmek istiyorsanız memnun olmalı ama romantizm duygusuna kapılmamalı. Onu ikinizin de daha fazla zaman geçirebileceği bir yere götürmeniz daha iyi olur. İlk buluşmada en önemli şey birbirini yakın mesafeden tanımaktır. Gerçek partnerinizi çevrimiçi olarak bulmak istiyorsanız Ortaköy sahili harika bir yol olabilir.

Kendiniz Olun ve Rahat Bir Şekilde Giyinin

Birçok genç erkek ilk randevuda olmadıkları halde öteki olmaya çalışır. Bunu yapma. Olduğun adam olmaya çalış. Sevdiğiniz kişi sizin kim olduğunuzu bilmeli ve size sevgi duymalı. Başka biri gibi davranırsanız, tüm randevu birbirine uymayacaktır. Olduğun kişi ol ve hiçbir şekilde iddiada bulunma.

İlk buluşmanın en önemli noktalarından bir diğeri de kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle giyinmeniz gerektiğidir. Şahane satın almalara gitmeyin. Doğası gereği havalıysanız, kendinizi rahat hissettiğiniz şeyleri giyin. Pek çok insan fazladan gösteriş yapma gibi kötü bir doğaya sahiptir. Bundan kaçınmalısınız. En çok sevdiğiniz kızı etkileyeceğinizi unutmayın. Onun sana, senin de hayatının geri kalanında ona ihtiyacın var. Bu yüzden kendinizi rahat hissettiğiniz şeyleri giyin ve onun önünde kendinizi göstermelisiniz. Daha iyi bir deneyim için ortağınızı Bebek sahilin debir cafede chat edebilirsiniz.

Zamanında orada olmanız gerektiğini unutmayın. Eğer geç kalırsa, o zaman gerçekten sorun değil. Ama zamanında orada olmalısın. Gelmesini istediğiniz yerin düzenlemelerine bakmalısınız. Günü geçirdikten sonra ondan bir damla istemek sizin görevinizdir. Düşüşte onu etkilediğinizden emin olun.

Bir önceki yazımda « makalem ilgini çekebilir. Okumak istermisin ?
yorum yok
213 okuma
8 Haziran, 2024
admin

Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin.


ETİKETLER :
300x250 reklam

Yorumlar



Bir Yorum Yazmak İstermisiniz ?


Sohbet Canlı chat Chat